Sponsor bedankt

Sponsors bedankt voor jullie steun

De Zuiderburen EK-pool zit erop. Het is een groot succes geweest. Uiteraard vanwege de enthousiaste deelnemers, maar daarnaast door de bedrijven die zich als sponsor aan de pool verbonden hebben. De *** sponsors willen we hier nogmaals expliciet benoemen.

3 sterrensponsor frans jansen webdesign

Frans Jansen webdesign, oftewel Jop de bouwer is gespecialiseerd in het maken van WordPress websites voor de zzp’er. Frans heeft de ek-pool gebouwd.

3-sterrensponsor: Cafe-zaal de Koster

Ouderwetse gezelligheid in het café of een dikke party in de zaal, café-zaal de Koster heeft het allemaal te bieden onder 1 dak. De Koster is al jaren verbonden aan v.v. de Zuiderburen als sponsor.

3-sterrensponsor: MvH Koudetechniek

MvH Koudetechniek is een koeltechnisch bedrijf in de Kempen, gespecialiseerd in airconditioning, klimaatbeheersing, luchtbehandeling en koel- en vriestechniek.

3-sterrensponsor: Mesa Coatings

Mesa Coatings levert duurzame coatingsystemen zoals troffelvloeren, epoxy gietvloeren en kunststofplinten. Door de verschillende mogelijkheden kan men specifieke oplossingen bieden voor diverse sectoren.

3-sterrensponsor: Van Eekert kraanverhuur

Van Eekert kraanverhuur uit Reusel is gespecialiseerd in de verhuur van mobiele torenkranen met machinist.

3-sterrensponsor: Denim Sports Bar

Denim Sports Bar is er voor elke man, jong of oud. De man die niet zit te wachten op een glad verkooppraatje, maar die onder het genot van een pilsje en de Klassieker kijkt of die jeans bij hem passen of niet.

3-sterrensponsor: Silent disco de Kempen

Je eigen silent huisfeestje houden? Met de koptelefoons van Silent Disco de Kempen kun je nu ook thuis een silent disco houden.

Door Mathieu van de Pool Beheerder
Voorspel met passie en je komt verder...

Laat een reactie achter