Win een silent disco huisfeest voor 11 personen

Win een silent disco voor 11 personen! Plezier gegarandeerd

We hebben een leuk nieuwtje. We gaan een extra prijs weggeven! En dit keer is het geen geld. Dat is enkel weggelegd voor de nummers 1, 2 en 3 aan het eind van de rit. We gaan namelijk ook een silent disco huisfeestje weggeven voor 11 personen. Deze prijs is inclusief 11 koptelefoons, 3 kanalen en een biertoren. De prijs wordt aangeboden door Silent Disco de Kempen.

Wat moet ik doen om kans te maken op die silent disco?

biertoren e1623765520430

Iedereen die deelneemt aan de Zuiderburen EK-pool maakt automatisch kans op de prijs (je moet wel voorspellingen ingevoerd hebben). We gaan het felbegeerde avondje silent disco namelijk weggeven aan diegene die als 21e eindigt in de einduitslag. Dus sta jij aan het eind van het EK, nadat alle punten berekend zijn, op plek 21 dan kun je je opmaken voor een gezellig avondje met vrienden.

Datum is in overleg met de aanbieder en op basis van beschikbaarheid van materiaal. Indien er meerdere personen op de 21e plaats eindigen, zullen we middels loting bepalen wie de prijs wint.

Deze prijs wordt aangeboden door Silent disco de Kempen uit Reusel. Zij zijn je partner voor een uniek silent huisfeest. Met een silent disco pakket is er voor ieder wat wils én geen discussies meer over wie de afspeellijst beheert.

Koptelefoons, zenders en bekabeling zijn inbegrepen als je een pakket huurt bij Silent Disco de Kempen. Ze bieden echter nog veel meer sfeer verhogende materialen, zoals o.a. biertaps en confettishooters die het altijd goed doet op een thuisfeest. Neem direct een kijkje op silentdiscodekempen.nl.

Door Mathieu van de Pool Beheerder
Voorspel met passie en je komt verder...

Laat een reactie achter