Meestervoorspeller Jordi

EK-pool VIP (very impressive predictor): Jordi Brok

Na de eerste week van de Zuiderburen EK-pool liet ik jullie al kennis maken met de meestervoorspeller van dat moment: Daisy Verhoeven. Inmiddels zijn we ruim 2 weken verder en is Daisy ietsje teruggezakt (maar vlak haar niet uit). Bovenin blijft het echter ongemeen spannend. De huidige nummer 1 in de ranking bivakkeert al geruime tijd in de hoogste regionen. Tijd voor een nadere kennismaking met Jordi Brok.

ranking Jordi
Jordi staat al anderhalve week in de top 5 (stand t/m 1-7-2021)

Jordi: de wijze uit het westen

De Zuiderburen EK-pool profileert zich als een voorspel-spel met een hoog ons-kent-ons gehalte. De overgrote meerderheid van de deelnemers heeft een connectie met v.v. de Zuiderburen. Dit is de initiatiefnemer van de pool. Onbekende deelnemers zijn vaak thuis te brengen aan de hand van deelname aan een league. Zo niet bij Jordi. Wie is deze meestervoorspeller, waar komt ie vandaan en wat doet hij in het dagelijks leven. Lees hieronder zijn verhaal.

Jordi Brok

Mijn naam is Jordi, ik ben 30 jaar oud en ben geboren en getogen in Den Haag. Ik ben als Media Specialist werkzaam bij SPRYG Real Estate Academy, waar ik onderdeel van het marketingteam ben. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op de tennisbaan te vinden. Verder ben ik liefhebber van reizen, koken en films en series.

De enige connectie die ik met v.v. de Zuiderburen heb, is deze EK-Pool. Ik ben bij jullie terecht gekomen, doordat ik online op zoek ging naar een leuke EK-Pool. Uiteindelijk heb ik die zeker gevonden, ik vind deze Pool en community goed in elkaar gezet. Complimenten voor de organisatie daarvoor!

Tot nu toe bevalt de EK-Pool uitstekend. Hopelijk blijf ik tot het einde voor de prijzen meedoen! 😉

Wat ik met voetbal heb? Ik ben een echte voetbalkenner! Even zonder dollen: ik kijk regelmatig voetbal en vind het voornamelijk leuk om dit soort eindtoernooien op de voet te volgen.

Complimenten voor de organisatie van deze EK-Pool en ik wens iedereen nog veel kijkplezier!

Nog meer verre voorspellers?

Ondanks dat de focus bij het opzetten van deze EK-pool op een regionaal bereik lag, zijn wij hartstikke blij met alle deelnemers uit ver(de)re oorden. Het maakt het spel leuker en bovendien steun je onze vereniging na een moeilijk jaar (ivm Corona). Dus voel je vooral heel welkom.

Na het voorstelrondje van Jordi zijn we wel erg benieuwd of er nog meer voorspellers deelnemen die niet uit de regio van Reusel (thuisbasis van v.v. de Zuiderburen) komen. Laat het ons weten in een reactie hieronder.

Door Mathieu van de Pool Beheerder
Voorspel met passie en je komt verder...

Laat een reactie achter