Eerst koffie

Eerst koffie!

Eerst koffie, dat is ook vaak wat je in de gemiddelde voetbalkantine hoort direct na aankomt van de spelers. Nog voor de wedstrijd moet beginnen. Voor veel spelers is koffie de energizer om er weer tegenaan te kunnen; zeker als de zondagochtend vooraf gegaan is door een avond doorzakken in de kroeg.

Eerst koffie is ook de slogan van Fortune Coffee. Fortune levert koffie, koffieautomaten en bijbehorende ingrediënten voor bedrijven en verenigingen. Fortune hot drinks is een franchiseformule met vestigingen door heel Nederland. De franchisevestigingen worden geleid door zelfstandig ondernemers. Hierdoor heeft de klant altijd te maken met één vast contactpersoon en is service binnen één werkdag gegarandeerd. Daarnaast is service en onderhoud 60 maanden gratis, bij afname van Fortune producten!

De koffieleverancier bij jou in de buurt

De contactpersoon voor onze regio is Antonie Loonen.

“Koffie lijkt onbelangrijk, totdat het niet werkt. En dus komen wij dan vlug in actie. Dat kan doordat we regionaal werken en dus altijd dichtbij zijn. Met ons team hebben we altijd rechtstreeks contact met jou en kunnen we doen we wat we beloven. We voeren het tenslotte ook zelf uit. Zo zorgen we voor een goede klantrelatie. ”

Wil je meer weten over Fortune, aarzel niet en neem contact op via 0497 – 845 113 of hapert@fortune.nl.

Door Mathieu van de Pool Beheerder
Voorspel met passie en je komt verder...

Laat een reactie achter